Temaet IKT-sikkerhet angår alle, men har du tatt inn over deg hva utfordringene faktisk er, og hva du selv kan og bør passe på? Jørgen Dyrhaug fra Nasjonal sikkerhetsmyndighet har ikke bare bunnsolide fagkunnskaper, han har også en formidlingsevne som gjør dette til en kveld du ikke vil gå glipp av.

Meld meg på

Beskrivelse

I løpet av drøye 20 år er IKT tatt i bruk i større eller mindre grad på de aller fleste områder, - skritt for skritt innen den enkelte bedrift/institusjon, - uten at man samtidig har tilstrebet noen samlet oversikt over IKT-avhengighet og samfunnsmessige konsekvenser. Hvorfor?

Og hvordan kan det ha seg at de færreste, strengt tatt, er kompetente nok til å forstå utfordringene knyttet til bruk av IKT, mens de aller fleste bruker IKT som om de faktisk skjønner hva de driver med?

Og er det sikkert at hovedutfordringer er "dem" og ikke "oss"?

Jørgen Dyrhaug er utdannet Sivilingeniør (Maskinlinjen) fra NTH. Han har jobbet mange år i Forsvarsdepartementet før han startet i NSM i begynnelsen av 2013.

Arrangementet er et samarbeid mellom Tekna og NITO i Buskerud. Studenter og ansatte på Krona er også hjertelig velkommen til å melde seg på.

Enkel servering fra 17:30.

Finn frem:

Auditorium Hegstad

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

IT og tele

Kræsjkurs Java 1400

19. nov.
kl. 16:00–20:00

IT og tele

Ekom-hub 2019

26. nov.
kl. 09:00–16:30