26. feb.
kl. 10:00–22:00

Elsker du å gli nedover nypreppa løyper? Eller har du dårlig samvittighet ovenfor slalomskiene dine pga. lite tid og stive priser? Dette er sjansen!

Meld meg på

Beskrivelse

Tekna Ung Oslo inviterer til en hel dag i solskinn (bestilt) og deilige løyper tirsdag 26. februar. Vi dekker mesteparten av dagskortet, i tillegg til en kakao til de som er til stede kl. 18-19 i Tårnstua.

Når du drar opp, er opp til deg selv! Om du har fridag på jobben, er dette tidenes tidsfordriv. Om ikke, blir dette likevel en rimligere og hyggeligere kveldskjøring med Tekna-venner.

Om du er ny, og ikke har ski, kan du leie ski i vinterparken. Arrangementansvarlig er skiinstruktør og kan gi nyttige tips til både nybegynner og mer viderekommen.

Praktisk informasjon:

  • Anlegget åpner kl. 10:00 og stenger kl. 22:00. De som har kjøpt billett kan fritt komme og dra innen dette tidsrommet.
  • Kl. 14:00-15:00: Ny i bakken? Få hjelp av alpintinstruktør og arrangementansvarlig Sindre. Send meld. til 91582462
  • Kl. 18:00-19:00: Gratis kakao og hyggelig samkvem i Tårnstua.

OBS! Ta med keycard om du har. Hvis ikke blir det 70 kr ekstra som du selv må legge ut for nytt keycard i luka. Dette kan brukes senere i alle anlegg.

Som deltaker på dette arrangementet, er du selv ansvarlig for din kjøring i bakkene. Tekna Ung kan ikke ta ansvar for skader eller uhell som eventuelt oppstår, og ved å melde deg på, aksepterer du dette.

Finn frem:

Tryvann (Oslo vinterpark) holder til i Tryvannsveien 64.