9. okt.
kl. 17:00–19:00

Hvorfor går det så ofte galt når teknologer og ledere med ikke-teknisk bakgrunn snakker sammen? Bli med på case-diskusjoner!

Meld meg på

Det kan være en utfordring å kommunisere med egen ledelse om mulighetene og utfordringene rundt teknologi.

I dette møtet vil Tale Skjølsvik og Heidi E. I. Dahl presentere konkrete caser på hvordan det kan gå galt når teknologer og ledere jobber sammen. De vil komme med konstruktive forslag for å skape dialog og finne løsninger sammen. Deltakere vil få god tid på å diskutere casene i grupper og bidra til løsninger.

Det blir lett servering fra kl. 16.30. Selve møtet starter kl. 17.00.

Spill gjerne inn problemstillinger du selv er interessert i å diskutere, ved å bruke kommentarfeltet når du melder deg på!

Møtet arrangeres av det faglige nettverket Tekna Big Data. Som Tekna-medlem er det gratis og uforpliktende å bli med i våre faglige nettverk.

PS: Hvis du ønsker mer dybdekunnskap om forretningsforståelse, se todagerskurset «Forretningsforståelse for teknologer og andre fageksperter» med Tale Skjølsvik 14.–15. nov.

Finn frem:

Kronprinsensgate 17, Oslo – 4. etasje, Tekna Studio
 • Tale Skjølsvik

  Professor, Fakultet for teknologi, kunst og design, Institutt for info

  OsloMet - Storbyuniversitetet

  Tale Skjølsvik er professor ved Institutt for Informasjonsteknologi, og pro-dekan for forskning ved Fakultet for Teknologi, Kunst og Design, på OsloMet. Hun har doktorgrad i strategi fra BI og erfaring som ledelseskonsulent fra Cap Gemini og Bain & Company i Stockholm. Hun har skrevet boken «Forretningsforståelse» og publisert artikler i ledende internasjonale tidsskrifter.

 • Heidi Elisabeth Iuell Dahl

  Seniorforsker

  SINTEF Avd Forskningsveien Oslo

  Heidi E. I. Dahl er seniorforsker ved Avdeling for matematikk og kybernetikk på SINTEF Digital, og leder det faglige nettverket Tekna Big Data. Etter en doktorgrad i matematikk og informatikk, har hun forsket på matematisk modellering og big data, med fokus på Industri 4.0 og stordata-analyse i industrien.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

IT og tele

Jobb smartere i Excel

27. aug.
kl. 09:30–16:00

IT og tele

Jobb smartere i Outlook

28. aug.
kl. 09:30–16:00

IT og tele

Excel Power Pivot

29. aug.
kl. 09:30–16:00