20. apr.
kl. 16.00–19.30

Er du leder eller ønsker å bli det, så er kanskje dette kurset noe for deg. Etter dette kurset vil du sitte igjen med litt større bevissthet og slagkraft som du kan bruke på de små scenene i hverdagen, ikke bare på de store.

Meld meg på

Beskrivelse

​​​​​Det finnes ingen mirakeloppskrift på god ledelse. Det handler om å være en god leder hver dag. Lederutvikling er en livslang reise, ikke en snartur innom. Mange ledere opplever å være alene med tanker og refleksjoner rundt eget lederskap. Noen ledere sier de ikke har tid til å lede, fordi digitale og fysiske møter, frister og budsjetter fyller dagene.

Læringsmål​​​​​​​

  • Utfordringer og muligheter etter lang tid med fjernledelse.
  • Inspirasjon og påfyll i lederrollen.
  • Stå støtt og våg å gå ut av komfortsonen – om å vite hvem du vil være som leder.
  • Tips til hvordan du kan bli tydeligere og tryggere.
  • Hvordan skaper du tydelige rammer og strukturer, gir tillit og kan være mer komfortabel med mindre kontroll?
  • Verktøy for å restarte teamet du leder.

Kursholder

Trude Falck Bjånes har lang operativ ledererfaring fra områdene IT, media og humanitært. De siste 10 årene har hun bistått ledere med å bli tydeligere og tryggere, ledergrupper til å bli mer samstemte og effektive, team til å øke engasjement og samhandling i It’s timeout AS - www.itstimeout.no. Hun fasiliterer strategi – og kulturutviklingsprosesser. Over 2000 ledere har deltatt på kurs i Hverdagsledelse, - et kurs under kontinuerlig utvikling.

Vi starter med middag i kantinen kl 16.00, kurset starter kl 16.30. Skriv i påmeldingen om du ønsker middag eller ikke.

Har du meldt deg på og skjønner at du likevel ikke kan komme, så meld deg av, slik at vi unngår matsvinn. Skriv i tilleggsopplysninger i påmeldingen dersom du har noen matallergier.

Velkommen til en lærerik kveld!

Finn frem:

Kantinen i Thormøhlensgate 53D