5. sep.
kl. 18:30–23:00

Velkommen til en unik kveld for egenutvikling sammen med Isabelle Ringnes og Maria Louise Sunde. Likestilling og kjønnsstereotyper angår både menn og kvinner, altså DEG!

Meld meg på

Beskrivelse

I samarbeid med Petro Ladies Club (PLC) og Næringsforeningen i Stavanger-regionen inviterer Tekna Kvinnenettverk Stavanger alle interesserte medlemmer til en spennende kveld i Atlantic Hall.

Vi har med oss de profilerte grunnleggerne bak Hun Spanderer, Isabelle Ringnes og Marie Louise Sunde. De skal forteller om og presentere funnene i boken "Hun spanderer", samt gi oss en innføring i arbeidet deres med Equality Check.

Trodde du at kjønnsbasert diskriminering er et kvinneproblem så må du tenke om igjen. Som Hun Spanderer skriver på sin webside: "Fremdeles eksisterer sterke kjønnsstereoptyper og kjønnsbaserte forventninger i Norge som begrenser både kvinner og menn, og som hindrer full reell likestilling. Denne mer subtile kulturelle diskrimineringen er så integrert i samfunnet at den ofte ikke blir lagt merke til, og er derfor veldig vanskelig å adressere. Hun Spanderer har som hovedmål i Norge å skape oppmerksomhet rundt den mer subtile diskrimineringen. Det er først når man anerkjenner og ser et problem, at man kan bekjempe det."

Etter innledningsforedraget følger en paneldebatt hvor Isabelle og Marie Louise, sammen med debattleder og salen, utfordrer topplederne John Markus Lervik (Cognite), Vidar Nedrebø (Repsol Norge), Kristin Færøvik (Lundin) og Trine Stangeland (Sandnes Sparebank). Ingveig Tveranger leder debatten.

Vi avslutter kvelden med tapasbuffet og mingling.

Deltakeravgiften på kr. 330 inkluderer tapasbuffet. Drikke kjøper du selv.

Meld deg på og betal via Næringsforeningens webside.

Finn frem:

Atlantic Hall