27. apr.
kl. 16.30–20.00

Vi inviterer tillitsvalgte i Oslo og omegn til dialogmøte.

Meld meg på

Beskrivelse

Teknas Representantskapsmøte (R-møtet) avholdes 9.-11. juni 2023. Som tidligere år vil Hovedstyret gjerne ha innspill fra grunnorganisasjonen før R-møtet. Dermed håper vi på oppslutning fra mange: Meld deg på dialogmøte enten du er tillitsvalgt fra lønns- og interessesiden, fagsiden, avdelingene, Tekna Ung eller er studentkontakt.

Hensikten med møtet er å informere og diskutere saker som vil/kan bli tatt opp på R-møtet, og å fange opp signaler fra medlemmene gjennom de tillitsvalgte. Dialogmøtet er en viktig arena for foreningspolitisk påvirkning. Det er også en god anledning til nettverksbygging på tvers av Tekna og en hyggelig sosial samling.

Praktiske opplysninger

  • Enkel middag fra kl. 16.30. Kryss av for dette i påmeldingsskjema, og oppgi eventuelle allergier eller dietthensyn.
  • Møtestart kl. 17.15.
  • Dette møtet er kun for tillitsvalgte i Tekna.

Program

  • 16.30-17:15: Middag
  • 17.15-20.00: Dialogmøte
  • 20.00: Sosialt i Klubben

Velkommen til et hyggelig møte!

Forberedelser til R-møte

Det blir dialogmøter åtte ulike steder i Norge, fra Harstad i nord til Arendal i sør, slik at alle tillitsvalgte skal få muligheten til å delta. Det blir ingen digitale dialogmøter denne våren, men som forberedelse til R-møtet blir det to digitale møter (23. og 25. mai) hvor forslagsstillerne kort vil presentere sine forslag. I tillegg har ulike deler av organisasjonen også egne forberedende møter. Følg med på invitasjoner som kommer!

Finn frem:

Adresse: Kronprinsens gate 17. Møterom: Sophus Lie