11. apr.
kl. 18.00–21.00

I dette kurset får du konkrete tips til hvordan du kan forberede deg effektivt og holde presentasjoner som trollbinder ditt publikum.

Meld meg på

Forberedelse og gjennomføring av gode presentasjoner krever mye tid og kan for mange være kilde til mye nerver. Dette gjelder alt fra konfereanseinnlegg og internopplæring til kundemøter og bedriftspresentasjoner. Muntlig formidling er en stor del av hverdagen til de fleste av oss og i dette kurset får du verdifulle råd til hvordan du kan bli bedre.

Vi møtes på Scandic Sørlandet, kursstart blir klokken 18.00 og kurset varer til 21.00. Det er kun servering av enkel pausemat til dette kurset.

Innhold

  • Hvordan håndtere prestasjonsangst?

  • Hvordan velge ut hva som skal med i en presentasjon?

  • Hvordan holde på oppmerksomheten?

Målet med kurset er at alle deltakerne – erfarne eller uerfarne – skal bli inspirert til å holde modige presentasjoner, og at alle skal få noen enkle grep til å gjøre forberedelsesprosessen både mer lystbetont og mer effektiv.

Om kursleder

Antje Bomann-Larsen er ekspert på muntlig formidling. Hun er utdannet idehistoriker og har jobbet med formidling hele sitt voksne liv, blant annet for Holocaustsenteret, Nationaltheateret og Akershusmuseene. Hun har bodd i Tyskland, Litauen, Danmark og Sveits og holder presentasjoner på flytende tysk, engelsk og dansk. I dag lever hun av å holde foredrag om det å holde foredrag og er gjesteforeleser ved Universitet i Oslo.

  • Antje Bomann-Larsen