26. nov.
kl. 16:00–19:30

Enten det er snakk om konferanseinnlegg, internopplæring eller kundemøter kan forberedelser og gjennomføring kreve mye tid og nerver. I dette kurset får deltagerne konkrete tips til hvordan de kan forberede seg effektivt og holde presentasjoner som trollbinder publikum. På dette kurset lærer du å holde presentasjoner uten at du bruker PowerPoint. NB! For at vi skal ha nok avstand mellom kursdeltakerne, har vi flyttet kurset til Auditoriet i VilVite. Middagen blir som vanligt i kantinen i Thormøhlensgate 53D kl 16:00, så går vi sammen til VilVite kl 16:30.

Meld meg på

Beskrivelse

Dette vil du lære på kurset:

• Hvordan håndtere prestasjonsangst?
• Hvordan velge ut hva som skal med i en presentasjon?
• Hvordan holde på oppmerksomheten?

Målet med kurset er at alle deltakerne – erfarne eller uerfarne – skal bli inspirert til å holde modige presentasjoner og at alle skal få noen enkle grep til å gjøre forberedelsesprosessen både mer lystbetont og mer effektiv

Kursleder: Antje Bomann-Larsen

Om kursleder:

Antje Bomann-Larsen har en master i idéhistorie og har jobbet med formidling hele sitt voksne liv, blant annet for Nationaltheateret, Museene i Akershus og Holocaustsenteret. I dag lever hun av å holde foredrag om det å holde foredrag og er gjesteforeleser ved Universitetet i Oslo.

Vi server en enkel middag fra kl 1600, kurset starter kl 16:30. Kryss av i påmeldingen om du ønsker middag eller ikke.

Tekna følger rådene fra Helsemyndighetene og har gode rutiner på smittevern. Vi følger også et føre-var prinsipp for å forebygge spredning av covid-19, og ber deg med symptomer om å ikke delta på arrangementet. I tillegg oppfordrer vi alle til å unngå håndhilsning, holde avstand til hverandre og for øvrig ha god håndhygiene.

Finn frem:

Auditoriet