4. juni
kl. 19:30–20:30
Streaming

Har du opplevd å bli overkjørt eller latterliggjort, ikke å komme til orde, blitt kalt «lille venn» eller har viktig informasjon bevisst blitt holdt unna deg? Har du blitt utsatt for oppgitte smil og himlende øyne? Da har du sannsynligvis blitt utsatt for en hersketeknikk.

Meld meg på

Foredraget strømmes direkte, og du kan følge sendingen fra din egen stue. Meld deg på og få tilsendt lenke til sending samme dag som arrangementet blir gjennomført.

Målet med dette kurset er at du skal:

  • Kunne gjenkjenne noen hersketeknikker
  • Lære noen metoder for å møte og handle på best mulig måte når du blir utsatt for en hersketeknikk

Hersketeknikker er uttrykksmåter og atferd som noen bruker for å få en annen person til å føle seg underlegen og dum. Det er viktig å huske at hersketeknikker ofte brukes ubevisst og tilfeldig, og ikke er planlagt. Kanskje bruker du selv hersketeknikker uten å være klar over det

Dette medlemskurset har vanligvis en varighet på 3 timer. Nå har vi kortet det ned til 45 min + 15 minutter for spørsmål og svar. Vi håper du etter dette har lyst å lære mer om Hersketeknikker når det er tid for å ha fysiske kurs igjen.

  • Petter Bakken

    Holtskog AS

    Petter er en ettertraktet foredragsholder med solid erfaring fra endringsledelse, ledelse og salg. Han har lang ledererfaring fra forsvaret og privat næringsliv.