Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Helseteknologikonferansen 23

19. sep.Scandic Fornebu Hotel, FORNEBU

Er du opptatt av tjenesteinnovasjon og ny helse- og velferdsteknologi på sykehus og i kommuner? På Helseteknologikonferansen lærer du hvordan man lykkes med å ta teknologien i bruk, til beste for både pasienter og helsepersonell.

Illustrasjoner av helseikoner med en vegg med post-it bak

Møteplassen om tjenesteinnovasjon i helse

I 2023 arrangerer vi den åttende Helseteknologikonferansen. Tekna, Norway Health Tech og Norwegian Smart Care Cluster har siden 2015 samarbeidet om en nyskapende og viktig møteplass for alle som er interessert i implementering av ny helse- og velferdsteknologi. Vi mener at innovasjon skjer best når helsevesenet kommer sammen med leverandørene – og når merverdi for bruker, pasient og helsepersonell står i sentrum.
Her treffer du hele sektoren for interessante samtaler om nytenkning og problemløsning.

Landslag av innovatører

På Helseteknologikonferansen presenterer vi lærerike eksempler på tjenesteinnovasjon i kommuner og på sykehus.

Årets helsegründer!
Hvert år kårer vi årets mest innovative startup! I 2022 vant Zyberia. Mer info om årets kåring kommer!

Driver du startup?
På Helseteknologikonferansen viser vi frem vårt landslag av innovatører i helseteknologi. Jobber du i et oppstartsselskap? Snart kan du melde deg på som startuputstiller og la konferansedeltagerne få se dine banebrytende løsninger.

For hvem?

Helseteknologikonferansen er en tverrfaglig møteplass for deg som jobber med helseteknologi, enten det er på sykehus, i kommunene, i forskningsgrupper eller på leverandørsiden.

Jobber du med forbedring eller nyutvikling av helsetjenester, bør konferansen være særlig interessant for deg. Ansatte i offentlig forvaltning eller organisasjoner absolutt ha glede av arrangementet.

Samarbeidspartnere

Del