Hopp til innhold
19. sep.
kl. 08.00–16.30
Scandic Fornebu Hotel, FORNEBU

Møteplassen om tjenesteinnovasjon i helse

I 2023 arrangerer vi den åttende Helseteknologikonferansen. Tekna, Norway Health Tech og Norwegian Smart Care Cluster har siden 2015 samarbeidet om en nyskapende og viktig møteplass for alle som er interessert i implementering av ny helse- og velferdsteknologi. Vi mener at innovasjon skjer best når helsevesenet kommer sammen med leverandørene – og når merverdi for bruker, pasient og helsepersonell står i sentrum.
Her treffer du hele sektoren for interessante samtaler om nytenkning og problemløsning.

Landslag av innovatører

På Helseteknologikonferansen presenterer vi lærerike eksempler på tjenesteinnovasjon i kommuner og på sykehus.

Årets helsegründer!
Hvert år kårer vi årets mest innovative startup! I 2022 vant Zyberia. Mer info om årets kåring kommer!

Driver du startup?
På Helseteknologikonferansen viser vi frem vårt landslag av innovatører i helseteknologi. Jobber du i et oppstartsselskap? Snart kan du melde deg på som startuputstiller og la konferansedeltagerne få se dine banebrytende løsninger.

For hvem?

Helseteknologikonferansen er en tverrfaglig møteplass for deg som jobber med helseteknologi, enten det er på sykehus, i kommunene, i forskningsgrupper eller på leverandørsiden.

Jobber du med forbedring eller nyutvikling av helsetjenester, bør konferansen være særlig interessant for deg. Ansatte i offentlig forvaltning eller organisasjoner absolutt ha glede av arrangementet.

Samarbeidspartnere

  • Logo: Tekna
  • Logo: Norway health tech
  • Logo: Norwegian smart care cluster