3. des.
kl. 12:00–14:00

Gründergruppen inviterer gründere til en julelunsj med mingling og god mat. For deg som har startet en egen bedrift, er i startgropa med gode ideer eller er interessert i gründervirksomhet.

Meld meg på

Beskrivelse

Ta lunsjen sammen med andre i lignende posisjon som deg. Bygg nettverk og diskuter mulighetene fremover. Kanskje finner du noen som har kunnskap eller erfaring du trenger på ditt neste prosjekt.

Det blir korte innlegg fra Gründergruppen, Tekna Egen Bedrift, Smart Innovation Norway og Kjeller Innovation. Det serveres en god lunsj! Etter foredragene er det rom for mingling med de andre deltagerne og foredragsholderne.

Velkommen!

Om foredragsholderne

Karls Aiwerioba, lederen av Gründergruppa i Oslo avdeling, forteller om gruppen og deres fokus for medlemmene.

Anna Kramar fra Tekna Egen Bedrift forteller om dette nasjonale nettverket og hva de kan tilby medlemmer som er interessert i eller driver egen virksomhet.

Håvard Windstad jobber hos Smart Innovation Norway og vil fortelle mer om deres arbeid. Han jobber i avdelingen Venture, som er en inkubator for teknologiske satsninger, og avdelingen fokuserer på bærekraftig energi, anvendt AI, smarte byer og digitalt entreprenørskap.

Kristina Durkic er senior forretningsutvikler hos Kjeller Innovation og forteller om hva de jobber med og ønsker å oppnå. Deres satsningsområder er energi, romteknologi, bioøkonomi samt smarte samfunn og mobilitet.

Finn frem:

Klubben