29. sep.
kl. 11.00–13.00

K8 industridesign AS hjelper blant annet gründere til å etablere sine start-ups. Hør mer om reisen deres, erfaringer og arbeidet de gjør i dag!

Meld meg på

Beskrivelse

Gründergruppen inviterer til lunsj for deg som er gründer eller er interessert i gründervirksomhet. I dag får vi besøk av K8 industridesign AS som i tillegg til å være konsulenter for andre bedrifter også har bidratt til å etablere sju norske start-ups innen veldig forskjellige nisjer.

Det har blitt en K8-spesialitet å støtte andre entreprenører i å etablere et solid fundament for videre vekst og utvikling. Den eneste tydelige røde tråden i de prosjektene som K8 har bidratt til å etablere, er at det er interessant nok og store nok problemer å løse, og at gründerne er hyggelige og faglig flinke.

Etter flere år med en ekstremt høy risikoprofil og tusenvis av timer investert uten betaling, har K8 etablert en struktur med to selskap, K8 industridesign AS og K8 invest AS, som til sammen kan tilby en komplett pakke til start-ups: produktutvikling og designtjenester (K8 industridesign as), samt kapital å investere, gjerne sammen med andre investorer (K8 invest AS).

K8 selskapene har en tydelig og etablert miljøprofil som legger tydelig føringer på hva slags produkter og tjenester de engasjerer seg i, som f.eks Ocean Bottle hvor produkt og tjeneste blir en ny innovativ miljø- og forretningsmodell, som stopper plast fra å havne i havet.

Marius Andresen har i snart 25 år drevet K8 industridesign AS og utviklet produkter innen forskjellige bransjer for det internasjonale markedet. I dag forteller han om reisen fra oppstart til et stort selskap og deler erfaringer, samt hvor K8 er i dag og hva de jobber med.

Finn frem:

Adresse: Kronprinsens gate 17. Ta heisen til 9. etasje, møterom Klubben.