30. okt.
kl. 18:00–20:00

Vi har endelig klart å få motivator og forfatteren av "Solstråleboken", Trond Haukedal, til å holde motivasjonsforedrag for oss. Ta med et potensielt Tekna-medlem og kom på dette foredraget som er en stor vitamininnsprøytning i positiv psykologi.

Meld meg på

Beskrivelse

Trond Haukedal (bildet) er psykologen som gikk sine egne veier og ble en av landets ypperste som kursholder, foredragsholder og motivator innenfor temaet ”menneskekunnskap”. Nå kan du få påfyll av mannen som har mottatt en rekke priser og som har blitt kåret til Årets kursholder.

Trond Haukedal reiser landet rundt og formidler ”menneskekunnskap” til medarbeidere, ledere og mennesker på alle nivåer. Han har en helt egen og spesiell stil: En kombinasjon av stor faglig innsikt, humor og positiv energi. Trond gjør fagstoff enkelt og tilgjengelig. Han er folkelig, bruker humor bevisst, er konkret og praktiserer ”storytelling”.

Trond Haukedal har fått trampeklapp, strålende tilbakemeldinger og "God morgen, solstråle" er et begrep for mange. Med sin lune humor og motiverende stil, er alle kurs og foredrag både underholdende og lærerike.

Gå ikke glipp av dette foredraget!

Ta med en venn!

Har du en kollega eller venn som kan være et potensielt Tekna-medlem, så må du gjerne ta de med på dette arrangementet! Vi vil ha Tekna-stand før og etter foredraget, hvor vi vil fortelle om fordelene ved å være medlem i Tekna. Gjensidige vil også være der for å fortelle om Tekna-avtalen.

Gi beskjed i påmeldingen om hvor mange du melder på.

Velkommen!

Det er ikke parkeringsmuligheter på høgskolen, så vi oppfordrer til å ta bybanen, sykle eller gå.

Finn frem:

Auditorium 1 på Høgskulen på Kronstad