29. sep.
kl. 17:00–20:00

Tommy Odland lærer deg hvordan Git og Github brukes!

Meld meg på

Beskrivelse

Målet med kurset er å gi en introduksjon til hvordan git og GitHub brukes.

Ingen forkunnskaper kreves, men vi kommer til å gjennomgå mye. Vi gjør oppgaver underveis, og forsøker å ha en teoretisk tilnærming samt praktiske oppgaver.

OBS, før møtet må dere:

Dere må (1) installere git lokalt på maskinen og (2) lage en konto på GitHub.com i forkant av kurset.

  • Git lokalt: Har du mac eller linux skal git være installert. Åpne en terminal og skriv "git --version" for å bekrefte dette. Har du windows, installer følgende: https://git-scm.com/downloads

  • Konto på GitHub: gå til github.com og lag en konto. Hvis du bruker student-eposten din, kan du få GitHub Pro gratis (valgfritt): https://education.github.com/discountrequests/studentapplication

Har du spørsmål om installasjon? Skriv gjerne i "discussions" på eventen på Facebook.

På slutten av møtet vil det også bli servert sushi. Vel møtt!

Kurset er for medlemmer i Tekna. Meld deg inn her. OBS: Dersom du nylig har meldt deg inn i Tekna, men ikke fått bekreftelsen enda, så kan du skrive dette i kommentarfeltet ved påmelding.

Vi tar selvsagt også forbehold om at situasjonen rundt covid-19 kan medføre at vi må justere på opplegg eller antall deltakere.

Tekna følger rådene fra Helsemyndighetene og har gode rutiner på smittevern. Vi følger også et føre-var prinsipp for å forebygge spredning av covid-19, og ber deg med symptomer om å ikke delta på arrangementet. I tillegg oppfordrer vi alle til å unngå håndhilsning, holde avstand til hverandre og for øvrig ha god håndhygiene.

Finn frem:

seminarrom C på Ole Johan dalshus

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet: