19. okt.
kl. 16:00–19:30

Er du lei av å være flink pike? Er du lei av å føle at du ikke rekker alt? Kunne du ønske deg at det bare var godt nok? Kurset vil gi deg både tankevekkere, praktiske verktøy og gode tips. NB! For at vi skal ha nok avstand mellom kursdeltakerne, har vi flyttet kurset til Auditoriet i VilVite. Middagen blir som vanligt i kantinen i Thormøhlensgate 53D kl 16:00, så går vi sammen til VilVite kl 16:30.

Meld meg på

Beskrivelse

Jeg møter mange dyktige kvinner som noen ganger er sin egen verste fiende, og begrenser seg selv. Det er unødvendig og et tap for deg selv, bedriften og samfunnet, sier kursholder Catherine Lemaréchal.

– Dette kurset hjelper deg å senke skuldrene, frigjøre mer av ditt potensial og stole på at den du er og det du kan/gjør er godt nok! Det er viktig å gi litt f… noen ganger, og alt behøver ikke å være perfekt. Frigjør energi og tro på det du kan få til, både på jobb og privat, sier Cathrine.

Du kan forvente deg innspill for

  • Økt selvfølelse og selvtillit
  • Tro på deg selv og dine egne evner
  • Mindre frykt og tørre mer/mer "guts"
  • Ta ut mer av ditt potensial

Du vil lære teknikker og få konkrete verktøy for å bli tryggere på deg selv, slik at du oppnår mer av det du ønsker deg.

Kurset går over tre timer og er en kombinasjon av foredrag, diskusjoner og øvelser.

Dersom det er interesse for det kan vi lage en lukket Facebook-gruppe for videre læring, og erfaringsutveksling. Her kan vi legge ut artikler, videoer, og annet relevant stoff.

Catherine brenner for å hjelpe kvinner å få til mer enn de tror de kan, med mer glede og større trygghet. Målet er å inspirere deltakerne til å senke skuldrene og tørre mer.

MATSERVERING FØR KUSSTART

Vi serverer enkel middag fra kl 16:00 i kantinen i Thormøhlensgate 53D, gi beskjed i påmeldingen om du ønsker middag eller ikke.

Finn frem:

Auditoriet