Arrangementet er avlyst

Mange dyktige kvinner og menn kan noen ganger være sin egen verste fiende, og begrenser seg selv. Det er unødvendig og et tap for dem selv, bedriften og samfunnet. Dette kurset hjelper deg til å senke skuldrene, frigjøre tid og ditt potensial, stole på at den du er og det du kan, er godt nok. Det er viktig å gi litt f… noen ganger, for alt behøver ikke å være perfekt.

Meld meg på

Frykt hemmer oss, og mange – både kvinner og menn – opplever bedragerfenomenet (The Impostor Phenomenon). Det er troen på at du har fått noe du ikke har gjort deg fortjent til, og at du kommer til å bli avslørt før eller senere. Dette er svært vanlig, spesielt blant høytpresterende mennesker.

På dette kurset lærer du teknikker og får konkrete verktøy for å bli tryggere på deg selv, slik at du oppnår mer av det du ønsker deg med større glede.

Læringsmål​​​​​​​

  • Hvordan bekjempe frykten for ikke å være bra nok (Bedragerfenomenet)
  • Hvordan fokusere på det som er viktig og som gjør en forskjell
  • Tydelig og trygg – Hvordan nå igjennom med ditt budskap
  • Hvordan sette deg selv i en god tilstand hvor du presterer på ditt beste, uten å slite deg ut.
  • Hvordan ta vare på deg selv i en hektisk hverdag
  • Hvordan få unna det vi ofte utsetter, og takle hindringer på veien

Program

For de som ønsker det tilbyr vi en toretters middag i restauranten på hotellet kl. 16:30 - 17:15. Gi beskjed i påmeldingen om du ønsker middag, og skriv eventuelle allergier eller mathensyn i tilleggsopplysninger.

Kurset begynner kl. 17:15 og varer i 3 timer.

Foredragsholder

Catherine Lemaréchal er rådgiver og coach innen kommunikasjon, merkevarebygging og tidsmestring. Hun driver eget selskap, Ticato AS og brenner for å hjelpe folk med å få til mer enn det de tror at de kan. Catherine holder foredrag, kurs, og workshops i presentasjonsteknikk, merkevarebygging, selvledelse og samspill, møteledelse, relasjons- og nettverksbygging samt tidsmestring.

Velkommen til et lærerikt kurs sammen med andre Tekna-medlemmer i ditt distrikt.

Finn frem:

Quality Hotel Grand Kristiansund, Bernstorffstredet 1, 6509 Kristiansund
  • Catherine Lemaréchal

    Holtskog AS