2. nov.
kl. 09:00–10:00
Streaming, VIDEO

Solceller har festet grepet som en av våre viktigste kilder til fornybar energi, men potensialet er fremdeles stort. Det er og havet. Velkommen til et frokostwebinar der du får høre om hvordan solceller kan settes ut på sjøen og hvorfor dette viser seg å være smart.

Meld meg på

Meld deg på frokostwebinar om flytende solceller!

Vi får besøk av forelesere fra tre norske selskaper som alle satser stort på flytende solceller. Fra Glint Solar kommer CTO John Modin. Glint Solar har utviklet en digital løsning for å lokalisere de områdende som har best utgangspunkt for flytende solkraft. Vi får og besøk av Per Lindberg, CEO i Sunlit Sea. Han vil fortelle om deres smarte konsept for flytende solceller. Siste foreleser er Ingrid B. Lome fra Moss Maritime. Hun vil gi en introduksjon til Xolarsurf-designet og snakke om deres pilotprosjekt på Frøya.

Forelesere:

Vi har invitert tre innledere som presenterer 15-20 min hver, det blir også tid til spørsmål.

 • John Modin er CTO i Glint Solar hvor de har utviklet en løsning for å raskt finne de beste stedene for flytende sol. For tiden jobber han med å klargjøre produktet for videre vekst og å finne flinke folk som kan bli med på reisen fremover.
 • Ingrid B. Lome - Senior Naval Architect and Project Manager i mossmaritime
 • Per Lindberg PhD, CEO Sunlit Sea

Meld deg på og du får lenke til streamingen på e-post.

 • Per Lindberg

  Per Lindberg PHD, CEO i Sunlit Sea.

 • Ingrid Brandtsegg Lome

  Senior Naval Architect

  Moss Maritime AS

  Senior skipsingeniør og prosjektleder hos Moss Maritime. Hun har de siste årene jobbet med utviklingen av Moss’ konsept for flytende sol, siden januar med et 1 MW pilotprosjekt utenfor Frøya i samarbeid med Equinor.

 • John Mikael Modin

  CTO

  Glint Solar

  John er CTO i Glint Solar hvor de har utviklet en løsning for å raskt finne de beste stedene for flytende sol. For tiden jobber han med å klargjøre produktet for videre vekst og å finne flinke folk som kan bli med på reisen fremover.

Bærekraftsmål

 • Bærekraftsmål 17

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Energi og klima

Miljødeklarasjon med EPD

21. okt.
kl. 09:30–16:00

Energi og klima

Bærekraft i praksis