15. des.
kl. 07:45–10:00

Lyst til å lære en effektiv metode for problemløsning og innovasjon? Bli med på en aktiv workshop i problemløsningsmetodikken Design Thinking!

Meld meg på

Beskrivelse

Design Thinking er en praktisk metodikk for innovasjon, som er utviklet for å løse komplekse problemstillinger. Vi setter nå opp en to-timers workshop i metoden, der du lærer hvordan du kan bruke. Fokuset ligger på Design Thinking slik metoden er utviklet på Stanfords d.school. Design Thinking og hvordan du kan tenke nytt.

Dette er en introduksjon til metodikken. Det er viktig at du kan være hele tiden frem til 10.00.

Ingunn Aursnes vil lede denne workshopen. Hun er Master of Business and Marketing fra BI og har etterutdanning i Design Thinking gjennom et tverrfaglig Master Executive program. Hun er også veileder for årets nye kull studenter ved det samme programmet. Til daglig jobber hun som strategisk rådgiver i Uniform Strategisk Design AS, og har lang erfaring som fasilitator, workshop-holder og konsulent innen innovasjon og forretningsutvikling.

Arrangementet er det tredje i rekken av en serie frokostmøter for bra damer. Vi inviterer kvinnelige medlemmer med en ambisiøs, engasjert og nysgjerrig holdning til det profesjonelle, for å utveksle erfaringer og kontakter.

Vi serverer en enkel frokost og dørene åpner allerede kl. 07:45. Vennligst informer om allergier i påmeldingen.

Velkommen!

Finn frem:

Adresse: Youngs gate 6, møterom: Boksen