10. sep.
kl. 08:00–10:00

Lyst til å lære en effektiv metode for problemløsning og innovasjon? Bli med på en workshop i problemløsningsverktøyet Design Thinking!

Meld meg på

Beskrivelse

Design Thinking er en praktisk metodikk for innovasjon, som er utviklet for å løse komplekse problemstillinger. Vi setter igjen opp en to-timers workshop i metoden, der du lærer hvordan du kan bruke Design Thinking og hvordan du kan tenke nytt.

Konstant endring og komplekse problemstillinger krever nye måter å tenke og samhandle på. Design Thinking er et alternativ til tradisjonell tilnærming til problemløsning, innovasjon og forretningsutvikling. Store virksomheter som Telenor, DNB, NAV, Oslo Kommune og IBM benytter seg allerede av metodikken. Også innen utforming av offentlige tjenester som helse og omsorg har metodikken vist seg å være nyttig.

Ingunn Aursnes vil lede denne workshopen. Hun er Master of Business and Marketing fra BI og har etterutdanning i Design Thinking gjennom et tverrfaglig Master Executive program. Til daglig jobber hun som strategisk rådgiver i Sopra Steria, og har lang erfaring som fasilitator, workshop-holder og konsulent innen innovasjon og forretningsutvikling. Hun er også foreleser ved studiet ‘Design Thinking i praksis’ ved Fagskolen Kristiania, og er bidragsyter til boken ‘Design Thinking Toolbook’ som utgis på engelsk og tysk (utgivelse i slutten av 2019).

Gled deg til en inspirerende og interaktiv workshop!

Arrangør: Tekna Helse og teknologi

Finn frem:

Youngs gate 6, 0181 Oslo

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Forskning og innovasjon

Pitching for forskere

17. sep.
kl. 08:00–10:00

Forskning og innovasjon

Frokostmøte: Bærekraftsjobber for forskere

25. sep.
kl. 08:00–10:00

Forskning og innovasjon

Google Design Sprint

9. okt.
kl. 08:00–10:00