Hopp til innhold

Frisk Fisk 2022

Frisk Fisk-konferansen er en nasjonal møteplass for fiskehelse, og har som intensjon å være oppdrettsnæringens, forskningsmiljøene og forvaltningen i Norges viktigste arena for faglig oppdatering, diskusjoner og nettverksbygging innen fiskehelse.

Konferansen er et samarbeid mellom Tekna Havbruk og fiskehelse, Akvaveterinærenes Forening, Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfond (FHF), Universitetet i Bergen, Universitetet i Tromsø, Veterinærinstituttet, Forskningsrådet og Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening. Konferansen alternerer mellom Bergen og Tromsø.

Frisk Fisk- konferansen 2022 gir deg status fra landets fiskehelsetjenester, og har gjennom flere år vist seg å være en unik møteplass for alle som er opptatt av fiskehelse og fiskevelferd. Det blir parallelle sesjoner med de siste forskningsresultatene innen aktuelle fiskehelserelaterte temaer. Andre dag forsetter parallellsesjoner og etterfølges av plenumsforedrag om velferd. Velkommen til en konferanse spekket med det siste innen fiskehelse.