25. nov.
kl. 14:00–16:00
Louise restaurant og bar, OSLO

Eksklusiv før-(hav)premiere på Louise på Aker Brygge for studenter og nyutdannede: Katapult Ocean lanserer runde to av sitt akseleratorprogram og viser frem de tretten start-upene som de neste tre månedene skal jobbe med å løse bærekraftsutfordringer i havet i Oslo.

Meld meg på

Beskrivelse

Alle studenter med en interesse for teknologi, hav og bærekraft er velkomne til denne eksklusive sniktitten på selskapene. Hva jobber de med og hvordan skal de redde havet med teknologi?

Går du med en gründerspire i magen er dette en fantastisk mulighet til lære hvordan disse gründerne jobber.

Katapult Ocean er en tidlig-fase-investor som gjennom et tre måneder langt akseleratorprogram jobber med noen av de beste havgünderne i verden for å fremme bærekraftige teknologiløsninger for havnæringene og havet. Hittil i år har Katapult Ocean jobbet med elleve norske og internasjonale start-ups som alle er dedikert til å løse FNs bærekraftsmål med teknologi og innovasjon. Selskapene som blir presentert på dette arrangementet skal de neste tolv ukene jobbe med vekst, teknologi og bærekraft.

Agenda:

  • Velkommen av Tekna
  • Fremtidens havteknologi – et hav av muligheter /v Maren Hjorth Bauer, CEO og co-founder Katapult Ocean
  • Presentasjon av de utvalgte start-upene
  • Mingling med lett servering

Velkommen til en ettermiddag for deg som har en interesse for hav og teknologi, og er nysgjerrig på hvilke muligheter som ligger i havet.

Finn frem:

Adresse: Stranden 3, Aker Brygge

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Realfag og utdanning

Kræsjkurs i FYS102

Realfag og utdanning

Python-kræsjkurs

30. okt.
kl. 18:30–21:00

Realfag og utdanning

Kræsjkurs MAT1100

21. nov.
kl. 17:00–21:00