6. des.
kl. 11.00–13.00

Forskning skal ikke bare gi ny kunnskap, forskning skal også bidra til å gi økt verdiskaping og vekst i samfunnet i form av et kommersielt vellykket produkt, prosess eller tjeneste. På dette seminaret skal du få høre om noen som har fått til denne overgangen fra forskning til ny bedrift.

Meld meg på

Beskrivelse

Det er viktig at offentlige forskningsinstitusjoner omsetter sin kompetanse og sine resultater i patenter og nyetablerte virksomheter.

Utvikling av nytt næringsliv gjennom forskning tar tid, men stadig flere oppstartsbedrifter som startet som et forskningsprosjekt er i god vekst.

I dag skal vi gi deg noen suksesshistorier og få høre om hvorfor overgangen fra forskning til nyetablering har vært vellykket.

Du får høre blant annet

  • Anders Revdal fra Cerg. Han har kalt sitt foredrag: Effektiv trening som allemannseie: Fra førsteklasses forskning til vellykket bedrift.
  • Anders Aune fra NTNU Technology Transfer AS som forteller om hvordan de jobber med å skape verdier av forskningsresultater og gode ideer fra NTNU og Helse Midt-Norge.
  • Miriam Meling fra forskningsrådet som skal snakke om FORNY og kommersialiseringsprosjekter.

Dette er et hybrid arrangement. Ønsker du å delta fysisk, er det fint om gi gir oss beskjed i god tid, dersom du likevel er forhindret fra å komme.

Programmet er et samarbeid mellom Tekna Forskerne og Tekna Egen bedrift.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Forskning og innovasjon

Vannbransjens innovasjonskonferanse 2022

8. des.
kl. 09.30–18.00