16. sep.
kl. 16:30–19:30

Lær livreddende førstehjelp med Røde Kors!

Meld meg på

Beskrivelse

Tekna student Oslo arrangerer førstehjelpskurs, hvor man lærer om blant annet pasientundersøkelse, frie luftveier, sideleie og hjerte-lungeredning.

OBS; Begrenset antall plasser!

Kurset passer for alle som ønsker å lære grunnleggende førstehjelp eller har lyst til å friske opp førstehjelpskunnskapene sine, og består av både teoretisk undervisning og praktiske øvelser.

Kurset holdes av sertifiserte instruktører fra Røde Kors Førstehjelp, som er den største norske leverandøren av godkjente førstehjelpskurs i Norge.

Kurset gjør deg bedre rustet dersom du må hjelpe et akutt sykt eller skadet menneske. I situasjoner hvor hvert minutt teller kan kunnskap om grunnleggende førstehjelp være forskjellen på liv og død.

Etter å ha deltatt på kurset mottar man en førstehjelpsbok og kursbevis.

Kurset varer i 3 x 45 minutter med 15 minutters pause og holdes i Niels Henrik Abels hus på Blindern. Det vil bli servert snacks og kaffe.

Kurset er for medlemmer i Tekna. Meld deg inn her. OBS: Dersom du nylig har meldt deg inn i Tekna, men ikke fått bekreftelsen enda, så kan du skrive dette i kommentarfeltet ved påmelding.

Finn frem:

Niels Henrik Abels Hus, rom 108