26. okt.
kl. 18:00–20:00

Vi inviterer til et arrangement som viser spennende muligheter innenfor forskning for framtiden, med gratis pizza og drikke!

Meld meg på

Beskrivelse

Er du student og har lyst å bygge nettverk ut i arbeidslivet? Eller er du bare interessert i hva som skjer på forskningsfronten for tiden?

Bli med oss i Tekna på en spennende fagtime, der tre foredragsholdere skal holde et 20 minutters innlegg hver om hva de forsker på! Foredragene strekker seg over ulike fagfelt og vi får blant annet innlegg om:

  • Biologi
  • Kjemi
  • Medisinsk teknologi
  • Elektroteknikk
  • Informasjonssikkerhet

Luiza Neves, Sintef Ocean/NTNU (OBS: dette foredraget blir på engelsk)

Luiza tar en doktorgrad i hvordan man kan utnytte tang- og tareproduksjon for CO2-opptak med det fancy navnet: Seaweed-CDR: Seaweed Cultivation as a Positive Climate Solution. Hun har jobbet for Seaweed Solutions AS i både Portugal og Norge, og har nå dykket ned i en spennende verden av biokjemi og blått karbon, hvor mulighetene ved en voksende industri er mange, og spesielt for CO2-opptak.

Sintef rekrutterer også masterstudenter nå, så dette er perfekt for deg som er på utkikk!

Lise Lyngsnes Randeberg, NTNU og Picterus AS

Lise er professor i biomedisinsk optikk og fotonikk ved institutt for elektroniske systemer ved NTNU, og er i tillegg medeier og en av forskerne bak Picterus AS, en app for smart diagnostikk av gulsott hos nyfødte. Hun skal snakke om hvordan sensorteknologi kan være med og redde verden!

Guillaume Nicolas Bour, Sintef Infosec (OBS: dette foredraget blir på engelsk)

Guillaume er en del av Sintef Cybersecurity forskningsgruppe og har jobbe med sikkerhet i kritisk infrastruktur, fra maritim sektor til flyindustrien gjennom vannmediet. “A glimpse into the future of aviation in Europe” – I dette foredraget skal vi se på hvordan Europeisk forskning og utviklingsprosjekt som vil påvirke flyindustriens framtid, og hvordan tekonlogi kan hjelpe å gjøre flyindustri mer effektivt, grønner, og en tryggere transportmetode.

Arrangementet er gratis og det blir servert pizza og en enhet under arrangementet.

Kurset er kun for medlemmer i Tekna. Meld deg inn her.

Se alle studentarrangementene på NTNU
Se alle arrangement for ordinære medlemmer i Trondheim

Finn frem:

Habitat, Trondheim

Bærekraftsmål