30. nov.
kl. 15:00–16:30
Streaming, Nettbasert

Bærekraftig utvikling er nøkkelord til mange samtaler og debatter og FNs bærekraftsmål detaljerer temaene i 17 mål som skal fullføres opp til 2030. I mellomtiden har COVID-19 rammet oss og utbruddet har vesentlig hindret momentum i utviklingen.

Meld meg på

I dette webinaret skal Solar Edition presentere sine direkte bidrag til 3 av FNs mål; nr. 4 God utdanning, nr. 7 Ren energi for alle, nr. 13 stoppe klimaendringene.

1- Introduksjon til fornybar (rene og grønne) energikilder?
2- Hvordan kan Norge stå på flere ben og ha ulike energikilder og hvor viktig er elever som neste generasjon beslutningstakere i denne sammenhengen?
3- Bærekraftig opplæring om fornybar energi i kjølvannet av Corona.
4- Skape bærekraftige arbeidsplasser for neste generasjon.
5- Samarbeid og muligheter med realfaglærere og deres kritisk rolle i en fremtidig bærekraftig samfunn.

Webinaret er utarbeidet for bruk i undervisningen på VGS nivå og er iht læreplanmålene innen fornybar energi.

Målgruppen er alle som jobber med, og/eller har interesse for fornybar energi og løsninger innenfor dette fagfeltet.

Du vil motta en lenke til webinaret kort tid før vi går på lufta.

 • Amir Hayati-Soloot

  Quantafuel AS

  Amir Hayati-Soloot har jobbet i Elkraft og Energi bransjen siden 2005. Han har jobbet aktivt med fornybar energi, forskning og prosjektgjennomføring fra 2009. Han har doktorgrad i Havvind fra NTNU (disputas 2017) og har jobbet i GE og ABB i etterkant. Han starter hos Quantafuel fra 1. november 2020.

  Han og Shahab Moghadam har stiftet Solar Edition i 2018, en frivillig forening som har opplæring på fokus. Solar Edition har vært i samarbeid med høyskoler, universiteter og ikke minst TEKNA for å klargjøre kjempemulighetene som Norge og norsk indusrtri har mtp Solenergi.

 • Shahab Moghadam

  Senior Lead Prosjekt ingeniør

  ABB AS IA Oslo

  Shahab Moghdam har jobbet i Elkraft, Energi, automasjon og digitaliserings bransjen siden 2007. Han har jobbet aktivt med robotikk, automasjon, industriell IT og fornybar energi i prosjektgjennomføring. Han har master grad fra UiO (2012) og har jobbet i UiO, Norsk Titanium og ABB i etterkant.

  Han og Amir Hayati-Soloot har stiftet Solar Edition i 2018, en frivillig forening som har fokus på opplæring. Solar Edition har vært i samarbeid med høyskoler, universiteter og ikke minst TEKNA for å klargjøre kjempemulighetene som Norge og norsk industri har mtp Solenergi.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Energi og klima

Brukermøte kontrollanlegg 2020 - Digitalt

1. des.
kl. 09:30–12:30
Webinar, Nettbasert

Energi og klima

Teknas CO2-konferanse 2021

20.–21. jan. 2021

Energi og klima

Brannforum 21 | online

2. feb. 2021
kl. 09:00–14:00
Hopin konferanseplattform, Nettbasert