27. mai
kl. 18:00–20:00
Zoom, Nettbasert

Selv om vi gradvis kommer tilbake til en normal verden er digitale møter kommet for å bli. Tekna Haugaland avdeling inviterer derfor sine medlemmer til dette nyttige kurset om digital formidling, hvor struktur, variasjon og involvering blir viktige stikkord.

Meld meg på

Beskrivelse

Digital formidling stiller høyere krav til både deg og tilhørerne dine. Du må være kjappere og mer presis, fordi det er ekstra vanskelig å holde på oppmerksomheten gjennom skjermen.

Dette kurset vil gi deg verktøy og gode tips til hvordan du skal bli tydeligere, mer strukturert og mer overbevisende når du formidler digitalt.

Det du vil lære om på kurset

  • Hvordan forbereder du deg best til de digitale presentasjonene?
  • Hvilket inntrykk vil du gi gjennom linsen?
  • Hva kan skape støy og stjele oppmerksomhet fra budskapet ditt?
  • Hvordan bruker du hjelpemidler som forsterker og ikke forstyrrer?
  • Hvordan holder du interessen oppe og skaper engasjement i de digitale møtene?

Om kurslederen

Vibeke Holtskog er utdannet språklærer med videreutdanning i retorikk, kommunikasjon og ledelse. Daglig leder i Holtskog og driver opplæring og veiledning i et bredt spekter av emner, kurs og foredrag. Hun har siden 2009 drevet Holtskog i tospann med sin far Tore, frem til hun tok over som daglig leder i 2012. Hennes kurs får svært gode tilbakemeldinger, og hun blir beskrevet som faglig sterk, autentisk, inspirerende og engasjert.

Praktisk informasjon

Kurset holdes på Zoom, og de påmeldte får tilsendt sendingslenken på kursdagen.

Dette kurset er i utgangspunktet forbeholdt medlemmer av Haugaland avdeling.

Velkommen til kurs