31. mai
kl. 19.30–20.30
Streaming, VIDEO

Hvordan kan man gi barn og unge læringsopplevelser med gåsehudgaranti?

Meld meg på

Beskrivelse

Vi drar seerne gjennom hvordan FIRST LEGO League legger til rette for fellesskap, skaperglede, nysgjerrighet og problemløsning. I FIRST LEGO League (FLL) får barn og unge arbeide med innovasjon og programmering i praktiske sammenhenger - der alt er godt forankret i norsk læreplan. I FLL er det barna selv som er drivkraften og som løser utfordringer som vi voksne ikke har svaret på. I en fremtid der vi ikke vet hvilke arbeidsplasser og oppgaver som kommer til å eksistere, er det viktig å gi barn de riktige verktøyene. FIRST LEGO League er fremtidens måte å lære på!

Om foredragsholderen

Silje Kumeus jobber i stiftelsen FIRST Scandinavia og er leder for FIRST LEGO League-konseptet i Norge og Sverige. Hun er utdannet lærer, med spesialisering innenfor matematikk og IKT. Som mor til to har hun et ønske om at egne og andres barn skal oppleve gleden ved læring og mestring, og er opptatt av at det skal være plass for alle i skolen.

Om gjennomføringen

Dette arrangementet vil kun streames. Det vil gjøres opptak og foredraget vil være tilgjengelig i etterkant. Du får tilsendt lenken på e-post i forkant av arrangementet.

Om Foreldreprat x Tech nights

Tekna er brennende opptatt av hvordan vi kan oppmuntre barna våre til å dyrke nysgjerrighet, være tålmodige i møte med utfordringer og la seg begeistre av læring. I webinarserien Foreldreprat x Tech nights tar vi opp spørsmål rundt teknologi, skjermbruk og sosiale medier hos barn i barneskolealder. Vi mener at foreldre trenger mer informasjon om hva slags teknologi og hvilken programvare barna våre møter både i og utenfor skolen. Denne foredragsserien er primært lagt opp for foreldre med barn i barneskolen, fra 1.-7. trinn.

Samarbeidspartnere:

  • Forskningsparken
  • SINTEF
  • Universitetet i Oslo

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Realfag og utdanning

Kræsjkurs i Kjem130 - Bergen

25. mai
kl. 16.00–20.00

Realfag og utdanning

Kræsjkurs i MOL201 - Bergen

27. mai
kl. 16.00–20.00

Realfag og utdanning

Kræsjkurs STK1100

27. mai
kl. 16.15–18.15