7. feb. 2022
kl. 19:30–20:30

Det kan være vanskelig å navigere i den digital jungelen. Hvordan kan foreldre kan få bedre oversikt over barnas digitale hverdag?

Meld meg på

Beskrivelse

For foreldre kan det være ekstra utfordrende å følge med på hva barna holder på med digitalt. Spesielt når det virker som om barna kan mer om dette enn dem selv. Ved å dele noen erfaringer om min families digitale bruk, ønsker jeg og gjøre det litt enklere for foreldre å takle barnas digitale hverdag.

Om foredragsholderen

Foredragsholder Nina Bergan jobber med TV-innhold hos Telenor T-We, er mamma til to og lidenskapelig opptatt av tekniske duppedingser.

Om gjennomføring

Høsten 2021 håper vi det vil være mulig med fysisk oppmøte i kombinasjon med streaming. Seminaret vil da gjennomføres i Forskningsparken. Vi følger de til en hver tid gjeldende smittevernregler. Nærmere informasjon kommer.

Om Foreldreprat x Tech nights

Tekna er brennende opptatt av hvordan vi kan oppmuntre barna våre til å dyrke nysgjerrighet, være tålmodige i møte med utfordringer og la seg begeistre av læring. I webinarserien Foreldreprat x Tech nights tar vi opp spørsmål rundt teknologi, skjermbruk og sosiale medier hos barn i barneskolealder. Vi mener at foreldre trenger mer informasjon om hva slags teknologi og hvilken programvare barna våre møter både i og utenfor skolen. Denne foredragsserien er primært lagt opp for foreldre med barn i barneskolen, fra 1.-7. trinn.

Les mer her!

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Realfag og utdanning

Høstens skumleste byvandring

24. okt.
kl. 18:55–20:30
Ilen kirke, TRONDHEIM

Realfag og utdanning

Lærerprat: Fra student til lektor

2. nov.
kl. 18:30–19:30

Realfag og utdanning

Klimakveld for lærere

11. nov.
kl. 17:00–20:00