18. mars
kl. 18:00–20:00

Mestring og læreglede kommer slett ikke alltid av seg selv. Hvordan kan vi hjelpe barna våre til å oppleve maksimal mestring på skolen og andre arenaer? Fabrikksjef i forskerfabrikken, Hanne S Finstad, gir deg praktiske tips og innsikt gjennom et inspirerende og annerledes foredrag. Foredraget bygger på Finstad sin bestselgende bok “Ditt smarte barn”.

Meld meg på

Beskrivelse

Gjennom foredraget “Slik hjelper du barn å lære” får du kunnskap og råd som vil skape læreglede og gi barn mestringsfølelse.

  • For hvordan lærer egentlig barn best å lese?

  • Eller hvordan kan de bli gode i matematikk?

  • Og hva skal vi si til barn for at de ikke gir opp når de møter motgang, men heller legger inn en ekstra innsats?

Bli med på et spennende foredrag og få svarene på dette!

Foredraget tar utgangspunkt i at alle barn er født med enorme muligheter. De kan lære nesten hva som helst. I hvilken grad de gjør det, avhenger av hva de opplever og omgivelsene de vokser opp i. Det som også er helt sikkert, er at det skjer noe i hjernen når vi lærer noe. Det vet alle. Likevel er hjernen ofte glemt når det er snakk om barnas utvikling.

Fabrikksjef, Hanne S.Finstad, forteller deg hvordan barnas hjerne fungerer og utvikler seg, og om hvilke grep du kan ta for å stimulere barns hjerne på riktig måte. Da vil barnet, få det best mulige utgangspunktet for å lære å lese, skrive og regne matte – men også for å utvikle kreativitet, få god motorikk og, ikke minst, koble av og hvile.

Du kan ta med deg en venn, ektefelle, kollega til dette foredraget, men du må oppgi i påmeldingen hvor mange du melder på.

Velkommen til et lærerikt foredrag!

Finn frem:

Media City, restaurant 1.etg.