28. jan. 2019
kl. 18:30–20:00

I dette foredraget med sikkerhetsrådgiver og passordekspert Per Thorsheim, vil vi få vite mer om datasikkerhet og passordbeskyttelse. Per vil gi oss historier fra virkeligheten, samt tips og triks for hvordan vi kan beskytte oss i hverdagen. Han hevder å vite ditt neste passord.

Meld meg på

Beskrivelse

Per Thorsheim har over 20 års erfaring innen it/informasjonssikkerhet.

Han havnet i globale medier da han i 2012 avslørte at Linkedin var blitt hacket, samt i 2015 med datingtjenesten Ashley Madison. Han har vært finalist til Rosing IT-sikkerhetsprisen og OSPA-prisen for fremragende sikkerhetsrådgiver, og har blitt belønnet av Google og Microsoft for sine bidrag til global epost kryptering. Per driver verdens første og eneste globale konferanse om passord og digital autentisering.

Dette har blitt sagt om Per sine foredrag:

"Per Thorsheim forteller historier om sikkerhet og personvern på en måte du aldri har hørt før. Han engasjerer publikum, får frem smil og latter og treffer rett i hjertet med sine historier. Dagens teknologi, dens utfordringer og muligheter forklares på forståelig språk, og settes inn i de store perspektiver"

Du kan ta med deg en en venn, kollega eller ektefelle til dette foredraget, men oppgi i påmeldingen hvor mange du melder på.

Studentmedlemmer er også hjertelig velkommen.

Velkommen til et interessant og lærerikt foredrag.

Finn frem:

Møtelokal i kantinen i Thormøhlensgate 53D