25. mai
kl. 17:00–20:00
Microsoft Teams, Nettbasert

Velkommen til vårens fellesmøte i Oslo avdeling!

Meld meg på

Beskrivelse

Hovedhensikten med våre fellesmøter er at gruppene i Oslo avdeling skal gi hverandre en gjensidig oppdatering og planlegge høstens aktiviteter, samt at vi på distriktskontoret kan gi dere felles informasjon.

Vi vet at det er krevende å planlegge for en høst som vi ikke vet hvordan blir og vi må forberede oss ved å ha både plan A og B. Vi vet at vi i hvert fall kan gjennomføre digitale arrangementer av ulike slag og styret ønsker at vi skal ta med oss de mange gode erfaringer vi har gjort oss dette året. Derfor vil vi oppfordre alle gruppene til å planlegge noen digitale arrangementer og ha alternative planer for fysiske arrangementer.

Vi håper at alle gruppene er representert med minst én person fra gruppens styre. Vi oppfordrer gruppene til å sende inn foreløpige planer for høsten til marthe.waage@tekna.no innen 20. mai. Da kan vi sende en samlet oversikt tilbake til påmeldte deltakere i forkant av møtet.

I vårens fellesmøte inviterer vi en av Teknas tekstforfattere, Vibeke Vesterhagen, til å fortelle mer om kursbestilling, hvordan skrive selgende tekster og hvordan vi ønsker at invitasjonene fra Tekna skal se ut.

Det vil også avholdes valg av nytt Avdelingsfagråd.

Gjennomføring av fellesmøtet

Vi planlegger for et digitalt møte. Dette blir gjennomført på MS Teams. Dersom retningslinjene for arrangement endrer seg, inviterer vi til et fysisk møte. Dette vil vi holde dere løpende oppdatert på.