11. feb. 2023
kl. 12.00–13.30
Den Nationale Scene, BERGEN

Ta familien med til Den Nationale Scene og se familieforestillingen «Den vesle prinsen» - ei eventyrlig reise om vennskap. Anbefalt alder er 6 år og oppover.

Meld meg på

Beskrivelse

Ein pilot må naudlande midt i Sahara-ørkenen. Der møter han ein prins som seier han kjem frå ein annan planet på jakt etter ein ven. Han fortel piloten om reisa på veg til jorda, for på ferda har den vesle prinsen vore innom ulike planetar med blant anna kongar utan undersåttar, ein drankar, ein lyktetennar, ein forretningsmann og ein geograf.

«Den vesle prinsen» er eit tankevekkande og morosamt eventyr fylt av fantasi og undring. Det handlar om kjærleik, om det å vere nysgjerrig og kva som eigentleg er viktig her i livet. Ein poetisk og filosofisk danningsreise om vennskap og tap, og som hyllar kreativiteten i oss alle.

Forteljinga om den vesle prinsen er ein høgt elska barnebokklassikar, og i denne versjon er det Jon Fosse som har omsett originalteksten.

Pris pr billett

Tekna sponser en del av billettprisen. Pris pr billett er kr 100,- ordinær pris er kr 240,-.

Slik kjøper du billetter

Du melder deg først på her og oppgir hvor mange billetter du vil kjøpe, så vil du få en kvittering på mottatt påmelding. Du skal ikke betale noe når du melder deg på her hos Tekna. Når påmeldingen din er ferdig behandlet fra oss, så vil du få en e-post fra Ellen Hauge med lenke til der du skal kjøpe og betale billettene.(Maks 5 billetter pr person).

Siste frist for dette tilbudet er 11.januar!

Velkommen til en hyggelig familieforestilling!

Finn frem:

Store Scene