10.–11. feb. 2023

Velkommen til Årets Tekna happening og Faglig årsmøte 10.-11. februar 2023! Vi ser frem til å samle tillitsvalgte fra fag, student og avdelinger på Lily Country Club i nærheten av Gardermoen i februar

Meld meg på

Beskrivelse

Teknas Fagutvalg har gleden av å invitere til faglig årsmøte og fellessamling med Tekna student, Tekna avdeling og Tekna ung på Lily Country Club.

Årets tema er bærekraft. Vi jobber nå med et program som skal inspirere alle våre flotte tillitsvalgte enten det er i fag, avdelinger eller student.

Bli enige om hvem som skal representere din faglige gruppering! Påmeldingen starter snart!

Hva skal skje denne helgen

På fredag samles tillitsvalgte fra faglige nettverk, tilknyttede foreninger, avdelingsfagråd og gjester til Faglig Årsmøte 2023. På faglig årsmøte kan du delta digitalt eller ved å være tilstede. Fredag kveld slår vi oss sammen med studentene, avdelingene og Tekna ung - og lager en skikkelig fest! På lørdagen er vi også alle samlet og dere skal få føle på kroppen at det å være en del av Tekna, - ja det er verdens beste tidsfordriv!

Årets beste faglige gruppering

Tradisjonen tro skal årets beste faglig gruppering kåres på faglig årsmøte. Hvilken faglig gruppering synes du fortjener prisen i år? Kriterier for å bli kåret til årets beste faglige gruppering kommer, og det gjør også skjema for nominering.

Du kan etter hvert lese mer om programmet, faglig årsmøte og om hvem som kan melde seg på, i fanene øverst på denne siden.

Vi håper å se flest mulig av dere, og ønsker påmelding innen 20. desember. Vel møtt til årets Tekna-happening og Faglig årsmøte 2023!