4.–5. feb. 2022

Velkommen til årets Tekna-happening og Faglig årsmøte 4.-5. februar 2022! Vi ser frem til å samle tillitsvalgte fra fag, student og avdelinger på Fornebu i februar!

Meld meg på

Teknas Fagutvalg har gleden av å invitere til faglig årsmøte og fellessamling med Tekna student, Tekna avdeling og Tekna ung på Scandic Hotel Fornebu. Endelig kan vi møtes igjen!

Årets tema er frivillighet i Tekna – verdens mest nyttige tidsfordriv. Felles for oss alle er at vi er stolte av faget vårt, og hver og en av oss har et ønske om å gjøre en forskjell. Fagene vi representerer og kunnskapen vi har, bygger samfunn og løser utfordringer. Når flere frivillige engasjerer seg sammen – er det kun vitenskapen som setter grensene. Nå skal vi endelig møtes igjen - hundrevis av Teknas tillitsvalgte og frivillige, til spennende foredrag og samtaler.

Bli enige om hvem som skal representere din faglige gruppering, og meld deg på!

Hva skjer denne helgen

På fredag samles tillitsvalgte fra faglige nettverk, tilknyttede foreninger, avdelingsfagråd og gjester til Faglig Årsmøte 2022. Fredag kveld slår vi oss sammen med studentene, avdelingene og Tekna ung - og lager en skikkelig fest! På lørdagen er vi også alle samlet og dere skal få føle på kroppen at frivilligheten i Tekna, - ja det er verdens beste tidsfordriv!

Årets beste faglige gruppering

Tradisjonen tro skal årets beste faglig gruppering kåres på faglig årsmøte. Hvilken faglig gruppering synes du fortjener prisen i år?
Her kan du nominere årets beste faglige gruppering. Det vil bli lagt særlig vekt på samarbeid og faglig bredde.

Du lese mer om programmet, faglig årsmøte og om hvem som kan melde seg på i fanene øverst på denne siden.

Vi håper å se flest mulig av dere på Fornebu i februar, og ønsker påmelding innen 20. desember. Vel møtt til Faglig årsmøte og årets Tekna-happening i 2022!

Skriv ut

Fredag 4. februar

12:00 - 13:00

Registrering og lunsj

13:00 - 18:00

Faglig årsmøte 2022

Dagsorden og sakspapirer publiseres 21. jan

19:30 - 22:00

Festmiddag

Festmiddagen er sammen med Tekna student, Tekna avdeling og Tekna Ung

Lørdag 5. februar

09:00 - 12:00

Frivillighet i Tekna - Verdens mest nyttige tidsfordriv

12:00 - 13:00

Lunsj

13:00

Avreise

Faglig årsmøte gjennomføres fredag 4. februar.  Årsmøtet skal behandle faglig årsrapport, foreningspolitiske saker, behandle og vedta prioriterte oppgaver, samt velge Fagutvalg og fagutvalgets valgkomite.

Hvem kan melde seg på?
Faglig årsmøtet og fellessamlingen er for representanter fra fagsidens grunnorganisasjon; fagnettverk, avdelingsfagråd og tilknyttende foreninger. Antall deltakere som kan stille fra hver gruppering bestemmes av vedtektene til Faglig årsmøte og baserer seg på grupperingens medlemstall ved årsskiftet.  
Her finner du oversikten basert på medlemmer per gruppering.

I tillegg til representanter fra fagnettverk, avdelingsfagråd og tilknyttende foreninger, er følgende invitert. Hovedstyret og Fagutvalgets valgkomite, Leder i Lønns- og interesseutvalget, Studentutvalget og Avdelingsutvalget, R-møtets valgkomite og Teknas kontrollkomite. Sekretariatsansvarlige for de respektive representanter og møtedeltakere. Fagutvalget er vertskap for møtet.

Gruppene avgjør selv hvem de ønsker skal delta. Representantene melder seg selv på faglig årsmøte. Frist er 20. desember.

Det vil være mulig å delta digitalt på Faglig årsmøte på fredag fra 13:00 -18:00. Det vil ikke være mulig å delta på det øvrige programmet, digitalt. Eventuell digital deltakelse oppgis ved påmelding. Vi ønsker likevel at flest mulig blir med oss på Fornebu.

* Representasjonen skal bestemmes av medlemstall pr 31.12. Blir det endringer, får de gruppene det gjelder beskjed.

Innmelding av saker, frister og vedtekter

I henhold til vedtekter for Fagutvalget og faglig årsmøte, avholdes faglig årsmøte 4. februar. Frist for innsending av saker, som skal behandles på faglig årsmøte er 7. jan. Her kan du melde inn saker som du ønsker vi skal behandle på faglig årsmøte. 

Sakspapirer blir lagt ut på denne siden innen 21. jan. De som er påmeldt får varsel om sakspapirer på e-post.

Her finner du vedtektene til faglig årsmøte

Faglig årsrapport

Faglig årsrapport er fagsidens beretning fra året som har gått. Her trenger vi bidrag fra alle fagnettverk, tilknyttede foreninger og avdelingsfagråd. Det kommer egen e-post til leder om faglig årsrapport. Frist for innlevering er senest 5. jan.

Informasjon fra fagutvalgets valgkomite

Her kommer det etter hvert informasjon fra valgkomiteen.

 

Overnatting

Hvis du trenger overnatting på hotellet, kan du bestille det ved påmelding.

Bestilling av reise

For bestilling av flybillett bruk Egencia på telefon: 23 15 04 99 eller e-post: customer_service@egencia.no.

Noter "Reise belastes Tekna, comcode 825152" i emnefeltet i reisebestillingen og oppgi følgende referanse i e-posten: Tekna/ Tillitsvalgt / 2201300 / Grete Paulsen

Vi forutsetter at rimeligste reise alternativ benyttes.

Finn frem til hotellet

Hotellets adresse er Martin Linges vei 2.

Fra Oslo Sentralbanestasjon: Ta buss 31 eller 31E retning Snarøya fra Jernbanetorget. Du går av på holdeplass IT Fornebu. Derfra er det 4 min gange.

Fra Oslo Lufthavn Gardermoen: Ta flytoget til Lysaker. Bytt der til buss 28, 31, 31E til holdeplass IT Fornebu.

Reiseregning
Tekna har en egen digital reiseregningsløsning for tillitsvalgte. For at du skal få tilgang til denne, trenger vi at du før første gangs bruk sender kontonummer og medlemsnummer til økonomiavdelingen i Tekna på reise@tekna.no.

Merk reiseregningen med FÅ 2022. Du kan oppgi Grete Paulsen under «kostnadssted».

Avmelding

Vi setter pris på snarlig beskjed dersom du skulle bli forhindret fra å delta. Forhør deg gjerne ditt styre eller fagråd, om andre kan reise i ditt sted.

Ved eventuelle endringer i påmeldingen, kontakt Teknas servicesenter på kurs@tekna.no Ønsker du å melde deg av kan det gjøres her 

Allergier eller andre tilpasninger

Har du allergier eller andre behov for tilpasninger, er det fint om du oppgir det i feltet for tilleggsopplysninger, ved påmelding. Fikk du ikke gjort det ved påmelding send en mail til kurs@tekna.no.

Vel møtt til Faglig årsmøte 2022!