19. okt.
kl. 17:00–18:00
Streaming, VIDEO

Er det mulig å leve bærekraftig? Hva skal til? Kan du spise kjøtt, handle nye klær eller fly til Syden?

Meld meg på

Mitt klimaregnskap!

Anja Bakken Riise ville finne ut hva det vil si å leve miljøvennlig, og ga seg selv et klimabudsjett. I et halvt år førte hun regnskap over hva hun spiste, hva hun handlet og hvor mye hun reiste – og regnet om alt til CO2-utslipp. Hør hennes inspirerende og tankevekkende erfaringer denne kvelden.

Visste du at en gjennomsnittlig nordmann slipper ut 11 tonn CO2 i året? For å nå klimamålene i Parisavtalen må hver og en av oss slippe ut mindre enn 2,5 tonn CO2 innen 2030. Hvordan skal hver og en av oss klare å kutte 8,5 tonn CO2?

Bli med Tekna Klima på webinar med forfatter og leder av Fremtiden i våre hender: Anja Bakken Riise. Hun lanserer boka «Mitt klimaregnskap – et forsøk på å leve bærekraftig og løsningene vi trenger» . Hva kan vi lære av henne?

På webinaret får du vite de viktigste tingene du selv kan gjøre for å leve miljøvennlig, og hvordan vi må endre politikken som skaper overforbruk og klimakrise.

Kanskje du vil samle noen venner, kollegaer eller studievenner å se det sammen? Ta kontakt med din lokale studentkontakt (SK) så kanskje de har tenkt å booke et auditoriet og se arrangementet felles?

Hvis du vil lese mer finner du lenke til boka her

Webinaret er direktesendt og du må melde deg på for å få lenken tilsendt på epost.

  • Anja Bakken Riise

    Leder

    Fremtiden i våre hender

    Anja er leder i Framtiden i våre hender. Anja har studert utviklingsstudier og tidligere jobbet som leder i Studentenes og Akademikernes Internasjonale Hjelpefond og som byrådssekretær for Oslos miljøbyråd.

  • Bærekraftsmål 17

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Energi og klima

Miljødeklarasjon med EPD

21. okt.
kl. 09:30–16:00

Energi og klima

Bærekraft i praksis