Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
17. okt.
Forskningsparken - Oslo Science Park, OSLO

Om konferansen

En bærekraftig energifremtid vil i stor grad avhenge av mulighetene for å lagre energi på en effektiv måte. På denne konferansen lærer du hvordan energilagring kan bidra til å øke påliteligheten, redusere kostnadene og styrke robustheten i energisystemet.

Denne konferansen vil gi en unik mulighet for å deltakerne til å lære av bransjeledere, utvide nettverkene sine og diskutere fremtidens energisystemer.

Læringsutbytte

Lær fra bransjeledere som deler innsikter om de nyeste teknologiene og strategiene for energilagring, beste praksis, investeringsmuligheter og tilgang til kapital. Du får også innsikt i den siste teknologien og fremtidsutsiktene, inkludert nye materialer.

Målgruppe

Konferansen er spesielt rettet mot energibransjen, nettbransjen og næringskunder som er interessert i å lære mer om energilagring og og betydningen av dette for energisystemet.

Tekna Premium

Dette er en Tekna Premium-konferanse utviklet i tett samarbeid med våre dyktigste fageksperter. Både medlemmer og ikke-medlemmer kan delta.

Les mer om Tekna Premium her!

Del