3. nov.
kl. 19.00–20.30
Forum Scene, BERGEN

Velkommen til høstens store musikalske forestilling i Bergen. Den nyskrevne "En natt forbi" er Bergens helt egen Eggum-musikal! Vi i Tekna Bergen er så heldig at vi har fått tak i noen billetter til forestillingen den 3. november, som vi nå kan tilby våre medlemmer til subsidiert pris.

Meld meg på

Beskrivelse

Forestillingen er basert på Eggums musikk, og tar utgangspunkt i de sterke sangtekstene hans. Jan Eggums musikalske univers har blitt en nasjonalskatt som mange kan kjenne seg igjen i. Du har sikkert hørt sangene før, men du har neppe sett dem formidlet på denne måten. Det er et stjernelag som står på scenen i Bergen i høst, med Bjarte Hjelmeland og Karoline Krüger i hovedrollene. Laget toppes av Jan Eggum som medvirker på scenen som seg selv.

Handlingen utspiller seg en sensommerkveld i Bergen der Lise (Karoline Krüger) og Bjørn (Bjarte Hjelmeland) skal feire bryllupsdag. Bjørn har planene klare, de skal på Eggum-konsert på Madam Felle! I løpet av kvelden kommer flere venner på besøk: Tommy (Claus Sellevoll), Julie (Christine Guldbrandsen) og Truls (Kristian Berg Jåtten). Alt ligger til rette for et heidundrende vorspiel før konserten med selveste Eggumen.

I løpet av kvelden vil publikum oppleve humor, kjærlighetstrøbbel, misforståelser og fine øyeblikk, akkompagnert av sangkatalogen til en av Norges beste låtskrivere. Dermed er det duket for høstens store musikalske forestilling i Bergen, hvor publikum vil få høre alle sine Eggum-favoritter - flere med en ny emosjonell dimensjon.

Alle billettene er til Parkett. Maks antall billetter du kan kjøpe via oss er 2.

Billettene vil bli sendt på epost til deg etter 3. oktober.

Velkommen, dette er bare å glede seg til!