3. nov.
kl. 19.00–22.00

Styret i Tekna Tromsø avdeling ønsker å gjøre stas på deg som er tillitsvalgt på lønns- og interessesiden, fagsiden, i avdelingen og Tekna Ung. Du er foreningens superhelt! Sett av en kveld sammen med oss.

Meld meg på

Beskrivelse

Vi vet at mange av dere har hatt noen tøffe år, og håper at ved å invitere deg til en hyggelig kveld med sosialt påfyll og god mat og drikke vil gjøre jobben din artigere og mer givende.

Mat

Vi har bestilt en god tre-retters festmeny og dertil passende drikke.

Program

Dette skal være en hyggelig og uformell kveld med mingling, god mat og drikke. Fellesnevneren er at vi alle gjør en innsats som tillitsvalgte i Tekna.
Som toastmaster har vi fått vårt eminente hovedstyremedlem i Tekna og seniorforsker i Nofima, samt professor ved UiT, Margrethe Esaiassen, til å lede oss gjennom kvelden.

Vi har leid inn Halvor Haukerud som vil sørge for at vi får et morsomt og inspirerende følge til maten. Halvor er utdannet sivilingeniør ved NMBU, men har de siste årene årene holdt kurs, foredrag og workshops med et nytt og humoristisk blikk på ledelse og organisasjonsutvikling. Haukerud er daglig leder i Motarbeider AS.

Tromsø avdeling spanderer mat og drikke denne kvelden, det eneste du trenger å gjøre er å møte opp og ha det hyggelig. (Vi dekker ikke reise og oppholdskostnader, da det er frivillig å delta.)

Praktisk informasjon

  • Dette arrangementet er bare for Tekna-tillitsvalgte i bedrifter, i lokalavdelingen, Tekna Ung og fagråd. Hele styret i bedriftsgruppene er selvfølgelig velkommen! Skriv i "tilleggsopplysninger" hvor du er tillitsvalgt.
  • Vennligst angi eventuelle allergier/matpreferanser i kommentarfeltet ved påmelding.

Velkommen til en hyggelig samling med andre superhelter i Tekna!