Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Ekom-infrastruktur, sikkerhet og sårbarhet

21. nov. 2017Scandic Fornebu, FORNEBU

Hva må til for å sikre fremtidens digitale infrastruktur?

Digital grunnmur

Samfunnet vil fremover bli stadig mer avhengige av tilgjengeligheten til de norske mobilnettene. Men er de godt nok rustet for oppgaven?

Den samfunnskritiske kommunikasjonen til politi, helse, brann, forsvar og styringssystem til offentlig transport vil etter all sannsynlighet også gå over kommersielle mobilnett i fremtiden. Men er det sikkert nok?
• Nye lover og reguleringer underveis
• Mer penger til å gjøre ekom-nettene robuste prioriteres
• 24/7 overvåkning av ekom-nettene for å detektere cyberangrep er i ferd med å etableres
Denne konferansen er spekket med foredrag som setter søkelyset på hvorfor og hvordan vi må sikre den digitale grunnmuren i samfunnet vårt, og hvordan ny teknologi gjør det mulig å være tilkoblet både på land, i luften og til sjøs.

Fremtidens nett

Få med deg ekspertisens siste oppdateringer på:

- Felles LTE nett for samfunnskritisk kommunikasjon i Sør Korea
- Nasjonal autonomi, ny retning?
- Stamnett, sårbarheter og robustheten - kommunikasjon mot utlandet
- Signaleringssikkerhet- hvilke løsninger er tilgjengelige?
- Konsesjonskrav 700 MhZ konsekvenser for operatører og brukere
- Internett ombord i fly

 

Målgruppe

Konferansen er nyttig for deg som jobber med ekom-nett eller som er avhengig av fungerende nett for å opprettholde kritiske samfunnsfunksjoner i ulike bransjer og sektorer som: tele, IT, ekom, kraftforsyningen, vannforsyningen, helse- og omsorg, bank og forsikring, samferdsel, nød- og beredskap, forsvaret. Og for alle som blir berørt av følgehendelser etter angrep og hendelser i ekom-infrastrukturen.

Utstillere

Del