27. okt.
kl. 19:00–20:00
Microsoft Teams, VIDEO

Lurer du på hva du skal gjøre nå som egen pensjonskonto er innført? Tekna har et samarbeid med Kron som leverer tjenester til våre medlemmer. I dette webinaret forteller de om tilbudene deres.

Meld meg på

Beskrivelse

Med egen pensjonskonto hos Kron kan du som Tekna-medlem få mer ut av pensjonen din. I dette webinaret for medlemmer i Agder kommer Kron for å presentere tilbudet sitt og svare på spørsmål fra dere.

I 2021 endret spillereglene i pensjonsmarkedet seg, og siden 1. februar har Kron tilbudt egen pensjonskonto til eksisterende og nye kunder, samt ca. 220.000 medlemmer under Akademikerne Pluss. Kron er et teknologibasert forvaltningsselskap og har langsiktige, solide investorer i ryggen som sikrer det økonomiske fundamentet for selskapet fremover.

Tekna sin landingsside på kron.no

Dette er Kron
Siden 2017 har Kron jobbet for å gjøre sparing og investering enklere, mer engasjerende og lærerikt for folk flest. Kron er en spin-off av Formuesforvaltning, og selskapene har fortsatt et nært faglig samarbeid. Investeringsløsningen er en kombinasjon av 20 års kompetanse og smart teknologi, pakket inn i en brukervennlig app. Med farten til en startup og tyngden til et uavhengig finansforetak, tilbyr Kron høyest mulig profesjonalitet i fondsforvaltningen, til lavest mulig kostnad. Kron gjør investeringer som før var forbeholdt proffene, enkelt og tilgjengelig for alle. Det er nå 70.000 registrerte brukere i Kron-appen. I 2020 fikk de også konsesjon som forvaltningsselskap for verdipapirfond.

Les mer om ansatte i Kron og deres investeringskomité

Finn frem:

Påmeldte får tilsendt lenke i forkant