14. apr.
kl. 17:30–19:30
Microsoft Teams, Nettbasert

Digital møteledelse er blitt den nye normen det siste året. Møtene vi har bør ledes og gjennomføres på nye måter slik at de blir produktive og gode. Men hvordan? Stein Wesenberg lærer deg det på dette kurset!

Meld meg på

Gode møter får du når du har lært deg nye digitale teknikker, er godt forberedt og vet mer om hvordan du skal aktivere deltakere. Kurset gir deg nettopp dette. En innføring i praktiske teknikker for hvordan du leder digitale møter med god samhandling og mye interaksjon.

Dette kurset vil gi deg verktøy og gode teknikker for hvordan du skal bli bedre til å lede digitale møter.

Kurset har følgende hovedtemaer og fokus:

  • Kurset gjennomgår hva som skal til for å holde effektive og gode digitale møter.

  • Det fokuseres på hvordan lederen strukturerer møter, hva som må gjøres før, underveis og etter møtet.

  • Det fokuseres på hva som skal til for å være en god møtedeltaker og hvilket ansvar den enkelte har for framdrift og suksess.

  • Det gis innblikk i praktiske digitale teknikker, slik aat møtene blir effektive, korte og presise

  • Deltakerne utfordres i stor grad på sine egen måte å holde møter.

Om kursleder Stein D. Wesenberg

Stein D. Wesenberg er utdannet arbeids- og organisasjonssosiolog fra Universitetet i Oslo, med fordypning innen organisatorisk læring og innovasjon. Han har over 20 års erfaring med endringsprosesser og prosjektledelse fra privat og offentlig sektor.

Han har bred erfaring fra forskjellige roller i strategi- og endringsprosjekter, IT-innføringer, effektiviserings- og omorganiseringsprosjekter. Fra 2004 til 2020 har han drevet lederutviklingsprogrammet «Ledelse i praksis» på IØT (INDØK), NTNU.

Han har også undervist på Høyskolen Kristiania i internkommunikasjon og kultur, samt endringsledelse på Master of Technology and Management (MTM) programmet til NHH/NTNU.

Stein har en 10% stilling på NMBU, og arbeider som aktiv rådgiver innen ledelse, team og endringsledelse. For mer informasjon se: www.triconsulting.no

Kurset er et tilbud fra Teknas Medlemskole og er forbeholdt Tekna-medlemmer. Deltakerne får tilsendt lenke til kurset.

  • Stein D. Wesenberg

    Kursholder

    TRI Consulting AS