3. des.
kl. 16:15–20:30

Unngå å møte morgendagens arbeidsliv med lukkede øyne!

Meld meg på

Dette kurset gir deg en rekke a-ha opplevelser for hvordan teknologien vil snu opp-ned på hverdagen din fremover.

På kurset inspireres du til å gjøre de riktige grepene for fortsatt å være en relevant arbeidstaker i tiden som kommer. Unngå å stå igjen på perrongen – bli med på reisen du også. Toget går nå!

Kursinnhold

  • Alt kan ikke automatiseres – hvilke menneskelige egenskaper blir etterspurt fremover?
  • Hvordan tilegner du deg disse egenskapene?
  • Slik bruker du ditt nettverk mer bevisst i det digitale skiftet
  • Bli bevisst på hvem du er i det digitale skiftet

Teknas strategiplan de neste årene er kalt «Teknologi og kompetanse for fremtidens arbeidsliv». Dette kurset gir noen av svarene på hva dette kan betyr for deg og din rolle i arbeidslivet.

Vi starter med middag i cafeen kl. 16.15. Selve kurset begynner kl. 17. Oppgi i påmeldingsskjemaet under tilleggsopplysninger om du har matallergier eller annet.

Velkommen!

Finn frem:

Møterom Castor og Pollux 2. etasje
  • Vegard Hafsteen

    Vegard Hafsteen er kjent for å engasjere sitt publikum og har holdt en rekke foredrag og kurs særlig om innovasjon og teknologi. Han har bred erfaring blant annet fra 12 år som toppleder med ansvar for innovasjon, teknologi, juss og forretningsutvikling i komplekse organisasjoner som Deloitte, NAF, NAF Digital og Nordic Impact/EXP Group. I tillegg er han mentor for startups i flere acceleratorer. Hafsteen er medforfatter av boken Innovasjon i praksis og har selv startet flere selskaper.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet: