12. apr.
kl. 16.00–19.30
Stord Hotell, STORD

Lær om den svært aktuelle innovasjonsmetodikken Design Thinking!

Meld meg på

Beskrivelse

Tekna Sunnhordland inviterer Tekna medlemmer til dette lærerike kurset, onsdag 12.april på Stord Hotell. Vi starter med middag kl 16.00. Kurset er gratis for Tekna medlemmer.

Design Thinking er en svært aktuell innovasjonsmetodikk som brukes av mange ledende selskaper og universiteter over hele verden. Metoden er en praktisk og brukerorientert tilnærming til å løse utfordringene i en organisasjon på nye og kreative måter.

I dette kurset bruker vi Design Thinking til å jobbe med en aktuell problemstilling. Kurset er for alle som er nysgjerrige på metoden, og har lyst til å lære litt mer om hvordan den kan benyttes for innovasjon og idéarbeid.

Vi jobber med:

  • Hva er egentlige problemet vi prøver å løse?

  • Hvordan kan vi empatisere med brukeren og lære mer om brukerbehov?

  • Hvordan generere flest mulig ideer?

  • Hvordan velge beste løsning?

Kursholder Merete H. Bognar har lang erfaring med innovasjon og kreativitet. Hun har blant annet jobbet i bedrifter som Bertel O. Steen og Mills. I Mills var hun ansvarlig for å implementere nye innovasjonsprosesser som medførte at suksessgraden på nylanseringer gikk fra 40 til 70 prosent. I dag driver Merete sitt eget selskap, iCreative AS, som bistår selskaper og organisasjoner med deres innovasjonsutfordringer. Merete har også undervist i innovasjonsledelse ved Høyskolen Kristiania. Les mer her

Velkommen!