3. nov.
kl. 16.30–20.30

Design Thinking er en svært aktuell innovasjonsmetoe som brukes av mange ledende selskaper og universiteter over hele verden. Metoden er en praktisk og brukerorientert tilnærming til å løse utfordringene i en organisasjon på nye og kreative måter.

Meld meg på

I dette kurset bruker vi Design Thinking til å jobbe med en aktuell problemstilling. Kurset er for alle som er nysgjerrige på metoden, og har lyst til å lære litt mer om hvordan den kan benyttes for innovasjon og idéarbeid.

Vi jobber med:

  • Hva er egentlig problemet vi prøver å løse?
  • Hvordan kan vi empatisere med brukeren og lære mer om brukerbehov?
  • Hvordan generere flest mulig ideer?
  • Hvordan velge beste løsning?

Praktisk informasjon

Det vil bli servert en toretters middag på hotellet kl. 16:30. Kurset starter kl. 17:15, og varer i ca. 3 timer. Kryss av i påmeldingen om du ønsker middag, og skriv inn under tilleggsopplysninger om du har noen allergier/diettkrav.

Om kursholder

Merete H. Bognar har lang erfaring med innovasjon og kreativitet. Hun har blant annet jobbet i bedrifter som Bertel O. Steen og Mills. I Mills var hun ansvarlig for å implementere nye innovasjonsprosesser som medførte at suksessgraden på nylanseringer gikk fra 40 til 70 prosent. I dag driver Merete sitt eget selskap, iCreative AS, som bistår selskaper og organisasjoner med deres innovasjonsutfordringer. Merete har også undervist i innovasjonsledelse ved Høyskolen Kristiania.

Velkommen til et lærerikt kurs sammen med andre Tekna-medlemmer i ditt distrikt.

Finn frem:

Oppmøteadresse: Gideonveien 2, 6412 Molde
  • Merete Helgesen Bognar

    iCreative AS