18. okt.
kl. 18.30–21.00
Microsoft Teams, Nettbasert

Design Thinking er en svært aktuell innovasjonsmetodikk som brukes av mange ledende selskaper og universiteter over hele verden. Metoden er en praktisk og brukerorientert tilnærming til å løse utfordringene i en organisasjon på nye og kreative måter. Vi inviterer til en digital workshop hvor du som deltaker selv skal lære deg å bruke metoden og være aktiv.

Meld meg på

Beskrivelse

NB! Dette kurset er kun for medlemmer av Tekna Stavanger avdeling!

I denne workshopen bruker vi Design Thinking til å jobbe med en aktuell problemstilling. Workshopen er for alle som er nysgjerrige på metoden, og har lyst til å lære litt mer om hvordan den kan benyttes for innovasjon og idéarbeid.

Læringsmål​​​​​​​

Vi jobber med:

  • Hva er egentlige problemet vi prøver å løse?
  • Hvordan kan vi empatisere med brukeren og lære mer om brukerbehov?
  • Hvordan generere flest mulig ideer?
  • Hvordan velge beste løsning?

Om kursholderen

Merete H. Bognar har lang erfaring med innovasjon og kreativitet. Hun har blant annet jobbet i bedrifter som Bertel O. Steen og Mills. I Mills var hun ansvarlig for å implementere nye innovasjonsprosesser som medførte at suksessgraden på nylanseringer gikk fra 40 til 70 prosent. I dag driver Merete sitt eget selskap, iCreative AS, som bistår selskaper og organisasjoner med deres innovasjonsutfordringer. Merete har også undervist i innovasjonsledelse ved Høyskolen Kristiania. Les mer her.

Du får lenken til workshopen tilsendt på arrangementsdagen.