Hopp til innhold

CO2-konferansen 2023

Teknas årlige møteplass som setter CO2 håndtering og grønn vekst på agendaen. En sentral møteplass med høyt faglig innhold i en uformell atmosfære for nettverksbygging og faglige diskusjoner.

Velkommen til årets møteplass med fokus på CCSU, industriell vekst og det grønne skifte,

Konferansen vil gi en status innen eksisterende og mulige forretningsmodeller og hvordan det jobbes med å kommersialisere CCSU. Med CCS teknologi kan Norge bli en fremtidig leverandør av hydrogen til Europa I Norge er det flere industrielle klynger som jobber aktivt med ulike verdikjeder for grønn industriell vekst og nye arbeidsplasser.

Tekna samarbeider med sentrale aktører innen forskning og industri for å sette agendaen for programmet. Vårt felles mål er at programmet skal gi smakebiter på spennende og framtidsrettede nasjonale prosjekter, store og små. Vi vil også se hvordan Norges arbeid vil gi merverdi internasjonalt

Er du nysgjerrig på hva og hvordan det aktivt jobbes med å redusere CO2 utslipp fra industrien og hvilken ressurs CO2 er inn i en bærekraftig og grønnere fremtid, ikke glipp av denne møteplassen!

Vi håper å se deg og dine kollegaer i januar 2023, på Fornebu