Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
6.–8. feb. 2024
Clarion Hotel Stavanger, STAVANGER

Brannforum 24

6.–8. feb. 2024Clarion Hotel Stavanger, STAVANGER

Velkommen til Brannforum 24 – årets viktigste møteplass om brannvern, sikkerhet, sårbarhet og utvikling i kraftforsyning og kraftproduksjon.

Flammer illustrerer Brannforum-konferansen

Faglig og sosial møteplass – hør erfaringer og bygg nettverk

Vedlikehold kunnskapen din

Brannforum er årskonferansen der du treffer alle som er opptatt av brannvern i kraftforsyningen. Her diskuterer vi sårbarheter – og hvordan vi utbedrer disse med effektive og fremtidsrettede løsninger for drift og vedlikehold.

Hvem bør delta?

Brannforum er møteplassen for deg som er opptatt av brannvern, sikkerhet, sårbarhet og utvikling i kraftforsyningen. Brannforum er en konferanse der du kan utveksle erfaringer og skape faglig nettverk. Vi oppfordrer deg som er ny i bransjen til å komme!

 

Nå får du kollegarabatt på -15% hvis du tar med én kollega, og enda bedre en grupperabatt på -20% hvis dere kommer tre stk eller flere!

Brannforum 2024

Vi lover et faglig spisset program med foredrag som går gjennom ulike hendelser og hvordan man sikrer effektiv drift og vedlikehold som møter nye krav fra myndighetene. Bli med på konferansebankett og get-together dagen før konferansestart.

Del