Tekna - Teknisk-naturvitenskapelig forening Meny
Norsk | English
Søk

Temaer i årets konferanse

Bli oppdatert på reguleringer, krav og løsninger fra Norges Vvssdrags- og energidirektorat (NVE) og Direktoratet for Samfunnssikkerhet og Beredskap (DSB)

Målgruppe

Konferansen er ideell for deg som jobber med brannvern og er opptatt av å sikre effektive og økonomiske løsninger for drift og vedlikehold samtidig som at sikkerheten ivaretas.

BKK inviterer til storstilt get together

Her får du høre den unike historien om Hansa Bryggeri som også serverer flere uforglemmelige smaksprøver. Det blir servert tapas meny med drikke og presentasjon av utstillere.

Praktisk informasjon

Hotell

Brannforum 2017 avholdes på Quality Hotel Edvard Grieg i Bergen. Tekna har forhandlet frem en egen pris med hotellet i forbindelse med konferansen. Kontakt hotellet direkte på Telefonnummer: 55 98 00 00 for romreservasjon og benytt bookingkode 214027 for å få de beste prisene.

Merk: transport og overnatting er ikke inkludert i konferanseavgiften, og Tekna står ikke ansvarlige for dette.

Get together

BKK inviterer til storstilt «get together». Hør den unike historien om Hansa Bryggeri som også serverer flere uforglemmelige smaksprøver.

 

Underholdning

Om Jon Hjørnevik
«Hjørnevik er Norges mest håreisande lyrikarhelt». Are Kalvø, komikar
«Jon Hjørnevik er vår favorittdikter. Fordi han er morsommere enn de fleste i Norge. Med sine rare og ustyrtelig morsomme dikt». Stand Up Bergen
«Jon Hjørnevik er vår tids Rabelais, en breddeholder i norsk litteratur, som aldri trekker mot midten av den offentlige smak».  Thorvdald Steen,  forfattar

I samarbeid med:

  • BKK