23. mai
kl. 09:00–10:30

Blockchain i kombinasjon med andre nye teknologier gir muligheter langt ut over bitcoin og betalingstransaksjoner. Mange peker på at løsningene vil bre om seg i tiden som kommer og treffe stadig nye bransjer med full kraft.

Meld meg på

Beskrivelse

Det er mye fokus på blockchain og betaling for personreiser. Mange som arbeider med handelsstandardisering blir spurt om disse teknologiene kan effektivisere transportavtaler og betaling for godstransport også: Hvilken rolle vil blockchain og alternative verifiserings- og betalingsformer spille i fremtiden?

Godstransporten har svært mange private aktører og er for en stor del uregulert. Effektivitetsforbedring og forenkling er viktig også i denne bransjen. Aktørene som havner, terminaler, produsenter, vareeiere og transportører orienterer seg mot sømløs betaling, men er ganske usikker på om blockchain er en løsning.

Foreløpig program

  • Velkommen

  • Hvilke behov har bransjen for effektivisering og er blockchain eller nye teknologier en del av strategier og fremtidstenkning?

  • Blockchain kan bidra til forenklinger av kontrakter, faktura, ulike dokumenter og betaling. Prosjekter under oppstart.

  • Paneldiskusjon

Oppsummering

Møtet streames
Følg direktesending fra frokostmøtet onsdag 23. mai kl. 9-10.30

Finn frem:

Teknas møtelokaler, 4. etg, rom Darwin

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Samferdsel, infrastruktur og areal

Frokostseminar om gange, gangvennlighet og byutvikling

23. mai
kl. 08:30–09:45

Samferdsel, infrastruktur og areal

Vegdrift 2018 - Sommerdrift

Samferdsel, infrastruktur og areal

Granskning og læring etter hendelser